SPONSOR REKLAMLAR

6 Haziran 2013 Perşembe

Fenerbahçeye Bruno Alves hayırlı olsun


SPONSOR REKLAMLAR

Haber Sarı-Lacivertliler, ikinci bombayı patlattı. Zenit'te forma giyen 31 yaşındaki Portekizli için kulübüne 5.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek, deneyimli stoper ise Fenerbahçe'den yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak.

Transferi Alper Potuk ile açan Fenerbahçe, ikinci bombayı patlattı. Uzun süredir deneyimli bir stoper arayışında olan  Sarı-Lacivertliler, Rus Ligi’nin önde gelen ekiplerinden Zenit’in savunmacısı Bruno Alves’i bitirdi. Borsaya gerekli duyuruyu da  yapan Fenerbahçe’nin bu transfer karşılığında Zenit’e 5 milyon Euro (12 milyon TL) bonservis bedeli ödeyeceği, 3 yıllık anlaşma imzalayacak oyuncunun da yıllık 2 milyon 500 bin Euro (6 milyon TL) kazanacağı bildirildi. Portekiz Milli Takımı’nın düzenli olarak  formasını giyen, 4 kez Portekiz lig şampiyonluğu 2 kez de Portekiz Kupası’nı kaldıran Bruno Alves, savunmadaki başarılı  performansı, yüksek top kullanma becerisi ve sürpriz golleriyle tanınıyor.

Zenit 22’ye almıştı!

Portekiz Milli Takım kampında olan oyuncunun en kısa zamanda menaceriyle birlikte önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi ve resmi imzayı atıp tatile çıkması bekleniyor. Bu arada hatırlanacağı gibi 2010 yılında Bruno Alves’i Porto’dan transfer eden Zenit Portekiz’li için kelimenin tam anlamıyla bir servet ödemişti. Ruslar, 22 milyon Euro’yu kasasından çıkarmıştı.

Kaynak:www.fanatik.com.tr Güncel bilgiler ve güncel haberler ile iglili bir blog, spor, müzik, tv ve dahası

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes